Website ontwikkeling met WordPress

Geplaatst in Development op 11 maart 2021

Toen we in 2013 met PLint-sites begonnen, maakten we alles met WordPress. Of het nu om een simpele website of een complexe applicatie ging, WordPress was ons startpunt. Tegenwoordig ontwikkelen we webapplicaties op basis van Laravel en Vue, maar omdat WordPress nog steeds één van de meest gebruikte CMS systemen wereldwijd is, willen we graag onze ervaringen delen.

Lees het gehele artikel

Wat is de overeenkomst tussen een hypotheekaanvraag en het laten bouwen van een website?

Geplaatst in Ondernemer op 4 juli 2016

Als startende zelfstandige een hypotheek aanvragen. Spannend. Lastig. Tenminste dat is de algemene heersende opinie. Hoewel de banken reclame maken voor hypotheken gericht op de zelfstandigen, is het de vraag of ze die in de praktijk ook verstrekken. Onlangs hebben wij het toch gewaagd en in het proces zien we bepaalde parallellen met het ontwikkelen van websites.

Lees het gehele artikel

Gebruiksvriendelijke websites in de praktijk: onze ervaringen (3)

Geplaatst in Praktijkvoorbeelden op 27 juni 2016

Voor de start van het wielerseizoen hebben we het Koersspel op technisch vlak enorm verbeterd. Ook op het gebied van gebruiksvriendelijkheid hebben we verbeteringen doorgevoerd, maar de feedback van deelnemers heeft ons geleerd dat we het Koersspel nog leuker en makkelijker in gebruik kunnen maken. Voor de tweede wielerronde, de Tirreno Adriatico, hebben we dus nog een serie verbeteringen doorgevoerd.

Lees het gehele artikel