Van één naar twee man op de zaak

Vandaag is het officieus zover. Mijn partner komt meewerken in de zaak! Na zes maanden er alleen voor te hebben gestaan, kunnen we de projecten vanaf nu samen aanpakken. We begonnen vanmorgen met een taartje. Gewoon omdat dat zo hoort: was lekker hoor!

Dan aan het werk. Wel even wennen zo samen thuis.

PLint-sites nu een tweemanszaak

PLint-sites is vanaf vandaag een tweemanszaak! Samen aan het werk in de huiskamer.

Wat kan ik zeggen over deze eerste dag? Over het algemeen heerste er een serene rust (op die grasmaaier na dan die in het park de grassprieten kwam kortwieken) en waren we beide met onze eigen werkzaamheden bezig. Maar dan ineens komt daar het grote voordeel van samenwerking om de hoek kijken. Ik weet even niet hoe ik iets op de handigste manier kan aanpakken. Ik kijk links van me en denk: “Zij weet het vast wel”. En ja hoor, na een paar minuutjes overleg kan ik direct weer verder. De afgelopen tijd liet ik dat soort dingen dan liggen tot ’s avonds, nu kan het gewoon overdag: super!

Maar er zijn ook veranderingen waar ik nog even aan moet wennen. We zijn nou eenmaal niet hetzelfde en doen de dingen op een andere manier. Ieder zijn eigen aanpak. Maar mij hoor je niet klagen hoor. Ik las laatst over de eenzaamheid van de ZZP-er en begon daar na een klein jaartje alleen thuis aan het werk ook wel tegenaan te lopen. Maar dat is nu voorbij.

Dus ik schreeuw het nog maar eens hard van alle daken af:

PLint-sites is vanaf heden met zijn tweeën!


Mijn Twitter profiel Mijn Facebook profiel
Pim Hooghiemstra Webdeveloper and founder of PLint-sites. Loves to build complex webapplications using Vue and Laravel! All posts
Alle berichten tonen van Pim Hooghiemstra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *